VIBA Vereniging VIBA Vereniging, gevestigd aan De Gruyterfabriek, Veemarktkade 8, ingang F., 5222 AE Den Bosch, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

  1. Contactgegevens

www.vibavereniging.nl De Gruyterfabriek, Veemarktkade 8, ingang F. 5222 AE Den Bosch.
Lieselot Leeflang is de Functionaris Gegevensbescherming van VIBA Vereniging.  Zij is te bereiken via secretaris@vibavereniging.nl.

  1. Persoonsgegevens die wij verwerken

VIBA Vereniging verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige bedrijfsmatige en/of persoonsgegevens die je actief verstrekt door een profiel op deze website aan te maken
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  1. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via secretarisviba@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

  1. Doel en grondslag van het verwerken van persoonsgegevens verwerken

VIBA Vereniging verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over verenigingsaangelegenheden en wijzigingen van onze diensten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  1. Geautomatiseerde besluitvorming

VIBA Vereniging neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van VIBA Vereniging) tussen zit.

  1. Het bewaren van persoonsgegevens

VIBA Vereniging bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij bewaren tot vier jaar na opzegging van het lidmaatschap je persoongegevens op papier, dus niet digitaal, tenzij je ons verzoekt al je gegevens te verwijderen. In dat geval verwijderen wij ze direct.

  1. Het delen van persoonsgegevens met derden

VIBA Vereniging verstrekt uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

  1. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

VIBA Vereniging gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

  1. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om

  • je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
  • je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door VIBA Vereniging.

Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou bezitten in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt via deze website en via de nieuwsbrieven die VIBA Vereniging verspreid je persoonsgegevens inzien, corrigeren en verwijderen. Mocht je hierover vragen hebben of wil je een verzoek indienen tot gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of bezwaar maken op de verwerking van jouw persoonsgegevens, dan kun je dit schriftelijk melden via secretarisviba@gmail.com.

Om er in dit laatste geval zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

VIBA Vereniging wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

  1. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

VIBA Vereniging neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via secretaris@vibavereniging.nl.

Neem contact op

We zijn nu niet online. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst

Type een woord en druk op enter om te zoeken