do
Allerlaatste VIBA-bijeenkomst bij VIBA-Expo met Peter Schmid!
jan 24 @ 19:30 – 22:00
Op 24 januari op een zeer speciaal VIBA-CAFÉ nemen we afscheid van de vertrouwde locatie bij de VIBA EXPO in de Gruyterfabriek in ’s Hertogenbosch.
Tijdens deze laatste bijeenkomst in het Peter Schmid auditorium
zal Peter Schmid een terugblik geven op de historie van de VIBA en de VIBA EXPO.
Vele jaren zijn de VIBA en de VIBA-EXPO samen opgetrokken als pioniers van gezond en milieu vriendelijk bouwen en wonen. In 1995 werd vanuit de VIBA de VIBA-EXPO opgericht. De VIBA-EXPO werd niet alleen een plek waar het gedachtengoed op een praktische en concrete manier werd uitgedragen, maar ook het vertrouwde thuishonk van de VIBA-Vereniging. Vele jaren aaneen werden daar op donderdagavonden VIBA-CAFES georganiseerd. Op andere momenten was het de plek waar werkgroepen met elkaar vergaderden en leden met elkaar kennis uitwisselden. Jan van Holstein was daarbij het vertrouwde gezicht die niet alleen klaar stond met koffie, maar ook met raad en daad.

Op 24 januari nemen we definitief afscheid van de deze vertrouwde omgeving. Hoewel de VIBA-vereniging en de VIBA-EXPO al twee gescheiden organisaties waren gaan ze nu ook fysiek uit elkaar. Niemand minder dan Peter Schmid zal een terugblik geven op de historisch episode die voor beide organisaties zo belangrijk was en waar nu een einde aan komt. De lezing van Peter wordt uiteraard gehouden in het Peter Schmid auditorium.

Inloop vanaf 19.30uur.   We starten 20.00uur

feb
do
VIBA-Café
feb 7 @ 19:30 – 22:00

Meer informatie volgt.

feb
di
VIBA-praktijk-Café op locatie
feb 12 @ 16:00 – 19:30

Meer informatie volgt. Tijdstip wordt ook nog later bepaald.