Vereniging integrale bio-logische architectuur

Over ons

meer dan 40 jaar kennis & ervaring

De VIBA is opgericht in 1976 door groep studenten van de Technische Hogeschool in Eindhoven onder de bezielende leiding van professor Peter Schmid. In de loop der jaren is de vereniging uitgegroeid tot een levendig platform waar kennis, gedachtengoed en (praktische) ervaring wordt uitgewisseld, met als doel het bewustzijn op het gebied gezond bouwen en wonen te vergroten. Leden van de vereniging zijn denkers en doeners, architecten, adviseurs, bouwers, ontwikkelaars, studenten en geïnteresseerden, die graag hun kennis en ervaring met elkaar en anderen delen, onderzoeken, bediscussiëren en toepassen.

De belangrijkste activiteiten die we organiseren zijn onze VIBA-Cafés, Praktijkcafés en excursies. Door de meer dan 40 jarige historie is er een schat aan kennis opgebouwd die we delen doormiddel van onze activiteiten, nieuwsbrieven en website. Iedereen die daar een bijdrage aan wil leveren is van harte welkom om lid te worden.  

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VIBA

LID WORDEN?

Sluit je dan ook aan bij onze vereniging!
VIBA is een actieve vereniging met enthousiaste leden. Sommige zijn dat al vele jaren en dankzij deze leden kan VIBA bogen op een schat aan kennis. Nieuwe leden brengen nieuw elan en nieuwe, frisse ideeën: onmisbaar voor een vereniging die midden in de maatschappij staat. VIBA streeft ernaar om samen met haar leden een levendige uitwisseling van kennis en ideeën te bewerkstelligen.

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten