Viba lidmaatschap

Lid worden

Als VIBA-lid ondersteun je de visie van de Vereniging. Je hebt via persoonlijk contact, lezingen en symposia en de sociale media toegang tot het groeiende netwerk van gedreven VIBA-leden, bestaande uit architecten, landschapsdesigners, ontwerpers, bouwers, aannemers en studenten.

Om de betrokkenheid bij de VIBA te bevorderen is het VIBA-lidmaatschap altijd een persoonlijk lidmaatscahp. We hebben geen bedrijfslidmaatschappen, maar leden die bij een zelfde organisatie werken krijgen wel korting op hun contributie. Het VIBA-lidmaatschap is aantrekkelijk voor zowel professionals, studenten, als particulieren. 

Soorten lidmaatschap

Er zijn 2 soorten lidmaatschap: 

standaard lidmaatschap

(€ 100,00 per jaar, of meer)

 • Leden mogen op de Ledenpagina een persoonlijk profiel plaatsen. Dit profiel is voor alle bezoekers van de website zichtbaar.
 • Leden ontvangen een keer per maand de VIBA-Nieuwsbrief.
 • Leden mogen ook het VIBA-logo in al hun correspondentie en eigen media gebruiken.
 • Leden hebben gratis toegang tot alle VIBA-Cafés, VIBA-Praktijkcafés en excursies (mensen die geen lid zijn betalen € 10,- voor deelname aan een VIBA Café, ze kunnen niet deelnemen aan Praktijkcafés en alleen deelnemen aan excursies als introducee).
 • Leden kunnen deelnemen aan de VIBA support groep via Whatsapp.
 • Leden zijn van harte uitgenodigd om actief deel ten nemen aan de organisatie van de vereniging.

studenten lidmaatschap    

(€ 30,00 per jaar)

 • Studentenleden zijn lid tegen een sterk gereduceerd tarief.
  Ze hebben gratis toegang tot alle VIBA-Cafés, VIBA-Praktijkcafés en excursies.
 • Studentenleden ontvangen een keer per maand de VIBA-Nieuwsbrief.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de periode van één jaar en kan op elk gewenst tijdstip ingaan. Opzegging geschiedt schriftelijk, uiterlijk vóór 1 december van het lopende jaar. Het contributiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. De ingangsdatum van het lidmaatschap is altijd op de 1e van de maand. U bent vrij om boven uw jaarlijkse contributie iets extra over te maken.

Donateur worden kan ook

Als U de vereniging wilt ondersteunen maar geen lid wilt worden dan kunt u er ook voor kiezen om donateur van de Vereniging te worden. Dit kan voor € 30,- per jaar, of meer. U geniet als donateur niet alle voordelen die de leden wel genieten; u kunt wel kosteloos onze VIBA-Cafés bezoeken, maar u  kunt niet deelnemen aan de VIBA-Praktijkcafés. Aan excursies kunt u alleen deelnemen als er voldoende plaatsen beschikbaar zijn. Natuurlijk ontvangt u onze Nieuwsbrief en VIBA-Berichten.

Aanmelden

Om lid/donateur te worden van de VIBA kunt u onderstaand  contactformulier invullen of per email contact opnemen met het secretariaat van de VIBA: [email protected]. Als u donateur wilt worden, kunt u dat op het formulier aangeven. Wij hopen u te mogen begroeten als lid of donateur van de VIBA.

Aan het VIBA-lidmaatschap zijn de rechten en verplichtingen verbonden zoals opgenomen in de statuten van de vereniging herziend.
Aan het lidmaatschap wordt geen (kwaliteits-)keurmerk verbonden. Het lidmaatschap geeft geen enkele informatie omtrent de kwaliteit van producten, diensten of bedrijven.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VIBA

LID WORDEN?

Sluit je dan ook aan bij onze vereniging!
VIBA is een actieve vereniging met enthousiaste leden. Sommige zijn dat al vele jaren en dankzij deze leden kan VIBA bogen op een schat aan kennis. Nieuwe leden brengen nieuw elan en nieuwe, frisse ideeën: onmisbaar voor een vereniging die midden in de maatschappij staat. VIBA streeft ernaar om samen met haar leden een levendige uitwisseling van kennis en ideeën te bewerkstelligen.

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten