Harmonicale Ellips; 106e bijeenkomst op dinsdag 26 september 2023

106e harmonicale na-zomer-editie
Onderwerp: Inleiding tot de getaltheorie
Datum : dinsdag 26 september 2023 (tijd aanvang: 16:00)
Locatie : tuinkas bij het kantoor van Renz Pijnenborgh, Edisonstraat 3 in ’s Hertogenbosch

 

Beste Harmonicale vrienden,

Graag nodigen wij jullie allemaal uit voor de 106e bijeenkomst van Werkgroep Harmonicale Ellips.

Tijdens deze Harmonicale nazomer-editie zal Pieter de Jong ons meenemen naar een “inleiding tot de getaltheorie”.

Programma nazomer-editie op dinsdag 26 september 2023:
Inleiding tot de getaltheorie.

De meetkundige interpretatie van de verschillende getallen, i.e. natuurlijke getallen, gehele getallen, rationale getallen, irrationale getallen, transcendente getallen en algebraïsche getallen.

Locatie:
De Harmonicale nazomer-editie zal plaatsvinden van 16.00 tot 20.00 uur in de kas bij het kantoor van Renz Pijnenborgh, Edisonstraat 3 in ‘s Hertogenbosch.

De locatie ligt op 5 minuten lopen vanaf het station ’s Hertogenbosch. Kom je met de auto, dan kan je gratis parkeren op de parkeerplaats(en) aan de parallelweg langs het spoor.

Kosten:
Rond 18.00 uur wordt er een moment ingelast waarop we samen een hapje kunnen eten. Aan allen de vraag om “ieder voor zich” een maaltijd mee te nemen die je halverwege het programma kunt nuttigen.

Aanmelden:
Een enkeling van jullie heeft zich al aangemeld voor deze bijeenkomst, waarvoor dank! Deelnemers kunnen zich tot en met 22 september (liefst eerder) aanmelden door een e-mail te sturen aan [email protected].

Overige aandachtspunten:

Als bijlage laat ik jullie ter aanvulling op de samenvatting van de vorige bijeenkomst (#105 WHE | leven met de Natuur) een pdf-bestand toekomen waarin ik enkele beelden heb gebundeld zoals ik deze na afloop van de bijeenkomst van Kris Tolomei heb mogen ontvangen. De bijlagen mogen uiteraard in eigen stukken enkel gebruikt worden met correcte bronvermelding.

De voorbereidingen voor de herfst-editie zijn al in volle gang. Wij verheugen ons om jullie op dinsdag 24 oktober 2023 te ontmoeten bij BioArt Village (Oirschotsedijk 14-10) te Eindhoven. In aansluiting op een rondleiding in het BioArt Lab, volgt nog een aanvullend programma. Tijdens de nazomer-editie zullen we alle aanwezigen hierover alvast informeren!

Voor dit moment allereerst graag tot ziens op dinsdag 26 september in ’s Hertogenbosch.

Hartelijke groet, uiteraard ook namens Hans.
Lonnie

Secretaris Werkgroep Harmonicale Ellips
VIBA werkgroep

 

 

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten