roberto de miranda

Ecologische aannemer, Veiligheidskundige - KAM-Coördinator

roberto de miranda

DeMiRo Support

Mijn werkzaamheden als KAM-Coördinator/Veiligheidskundige zijn gericht op bouwprojecten en organisaties, op het gebied van Kwaliteitszorg (K), Arbeidsomstandigheden (Arbo), Milieu (M), en Veiligheid & Gezondheid (V&G). Hierbij kunt u denken aan kwaliteitsmanagement en certificaatbeheer in de ruimste zin van het woord (o.a. ISO 9001, VCA, CO2 Prestatieladder, ISO 14001).

Opdrachtgevers en opdrachtnemers willen dat er op projecten en binnen organisaties veilig en gezond gewerkt wordt, onder goede arbeidsomstandigheden. Toch is het opstellen, uitwerken en bewaken van deze uitgangspunten vaak een ondergeschoven kindje. Dit is het gebied waar ik een waardevolle bijdrage lever.

Het gaat hierbij ten eerste om het voldoen aan wet- en regelgeving, maar nog meer om de theorie te vertalen naar praktijkgerichte toepassingen en oplossingen. Door jarenlange ervaring weet ik hoe de praktijk op bouwprojecten werkt, waar de valkuilen maar zeker ook de mogelijkheden liggen.

Kwaliteit komt voor mij ook voort uit een prettige samenwerking met mensen en het duurzaam en bewust omgaan met milieu en materialen.

Bouwbedrijf Van Engen

Bij Bouwbedrijf van Engen werken we in samen met onze opdrachtgevers aan het bouwen van projecten met een optimaal resultaat. De woningen worden zoveel als mogelijk gebouwd uit ecologische en Biobased materialen met een damp-open constructie. Hiermee vormt zich een gezond leefmilieu met natuurlijke materialen.

Vanuit mijn functie zorg ik voor een doorlopende impuls aan het werken met V&G en Arbo en aan de projectbegeleiding. sluit goed aan bij mijn onderliggende drijfveer om te bouwen aan kwaliteit en ontwikkeling van organisaties.

Bedrijfsnaam:

DeMiRo Support

Beroep:

Veiligheidskundige / KAM-Coördinator

Telefoonnummer:

06 - 17160767

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten