Peter Davids

Architect

Peter Davids

Als ontwerpbureau houden we ons bezig met het ontwerpen van biobased woningen voor particulieren van af het eerste initiatief tot en met de uitvoering en alles wat daar tussen in zit. Daarnaast werken we met veel andere ontwerpbureaus en architecten bureaus samen. Dit doen we mede om de kennis te delen en te zorgen dat het biobased bouwen met stro in het bijzonder zo breed mogelijk gedragen gaat worden in de bouwsector.

In de afgelopen jaren hebben we vele biobased woningen mogen realiseren. Bij de realisatie ben ik regelmatig ook een periode op de bouwplaats te vinden om mee te werken aan de opbouw. Ik werk dan heel bewust mee omdat je de kennis zo het beste over kunt dragen en je elke dag weer bij leert door te doen.

De laatste tijd zijn we ook veel onderzoeken aan het doen en onderzoeken aan het uitzetten op het gebied van de regelgeving. Daarbij moet je denken aan de invloed van de regelgeving op de toepasbaarheid van de Biobased materialen. Hier is letterlijk nog een wereld te winnen. Onder andere samen met Building Balance en de leveranciers van de prefab stro elementen zijn we aan het werk om de toepasbaarheid en inpasbaarheid in de rekenprogramma’s die aan de regelgeving hangen te vergoten. Hiervoor hebben we een zo breed mogelijk platvorm nodig.

Bedrijfsnaam:

Davids Bouwkundig ontwerp en adviesbureau

Beroep:

Architect

Telefoonnummer:

0545 272715

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten