Marloes Menting

Architect

Marloes Menting

Visie ONNA Architect

ONNA Architect ontwerpt gebouwen waarbij de connectie tussen mens, natuur, gezondheid en beweging centraal staat. Gebouwen die het menselijk karakter tonen, in de natuurlijke context passen en gezondheid ademen van concept tot in detail. Ontworpen om de beweging van de mens te volgen of te sturen met respect voor de gang van de natuur.

MENS

Jij, als mens, als gebruiker van het gebouw, staat centraal in het ontwerp én in het proces. eder mens – of type gebruiker – heeft een eigen karakter, dus ieder ontwerp wordt uniek.

NATUUR

Wij, als mens, als onderdeel van de natuur, hebben baat bij een samenleving mét toekomstwaarde. Zowel mens als natuur hebben profijt van ontwerpen die gebruik maken van oriëntatie, seizoenen, (her)gebruik van (natuurlijke) materialen en duurzame technieken. Het verhoogt het comfort van de mens en het verlaagt de belasting op de natuur.

GEZONDHEID en BEWEGING

Architectuur en natuur zijn samen de grootste vormgevers van onze wereld. Beleving van daglicht, de seizoenen, de natuur en de medemens heeft enorme positieve ininvloed op onze gezondheid. Gezonde gebouwen creëren een gezond binnenklimaat en comfort. Daarnaast kan een goed ontwerp gezond gedrag of gezonde keuzes – ‘naar buiten gaan’ en ‘bewegen’ – stimuleren. Dit kan door licht, grootte, routing, zicht etc.

Beroep:

Architect

Telefoonnummer:

0497 785870

Mobiel:

06 2545 4032

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten