Dolf Bakker

adviseur energie en duurzaam bouwen

Dolf Bakker

We combineren geavanceerde wetenschap met eeuwenoude natuurlijke bouwpraktijken om omgevingen te creëren die nog comfortabeler zijn; modern, maar ook stevig in de natuur geworteld.

Door onze manier van werken is het mogelijk om ook alternatieve comfortstrategieën te kiezen. Of het nu gaat om aardbuizen voor duurzame koeling, innovatieve verwarmingssystemen, of het gebruik van alternatieve materialen zoals strobalen en mycelium; Climetric is gespecialiseerd in de analyse van innovatieve oplossingen en alternatieve toepassingen. Onze krachtige tools zetten we ook in voor de optimalisatie van de isolatie, beglazing, zonwering en installatie.

Onze expertise zetten wij in om de invloed van ontwerpkeuzes op het comfort en energieverbruik inzichtelijk te maken. Daarbij bieden wij duurzame oplossingen zowel kostenverlagend zijn en de eindgebruiker gelukkiger maakt. We verwerken dit in een ontwerptool specifiek voor uw gebouw, die het giswerk uit energieverbruik, thermisch comfort en investeringskosten wegneemt.

Climetric kan ook in andere fases van het bouwproces een bijdrage leveren. Denk aan (de ondersteuning van) engineering, instructie van aannemers of controle van geïnstalleerde werken. Dit om ervoor zorg te dragen dat de gewenste duurzaamheid ook wordt bereikt.

Bekijk deze video met om een concreter beeld te krijgen aan de hand van een voorbeeldproject:

https://tinyurl.com/4vzuct2v

Bedrijfsnaam:

Climetric Design

Beroep:

adviseur energie en duurzaam bouwen

Telefoonnummer:

06 2185 3626

Mobiel:

06 2185 3626

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten