verslag VIBA digitaal Nieuwjaars-Café 13 januari 2021; Leden aan het woord

Door de corona lockdown was een nieuwjaarsbijeenkomst in fysieke vorm helaas niet mogelijk. Om toch het glas te kunnen heffen had het bestuur van te voren naar de deelnemers een klein flesje prosecco opgestuurd. De avond begon daarom met het uitbrengen van een toast op een gezond en creatief nieuwjaar. Vervolgens hebben een viertal mensen een korte presentatie gegeven over wat hun op dat moment bezig hield.

  • Wilco Machielse vertelde over de aftrap van het Woongezond Experience, op zondagmorgen 30 januari per mailchimp. Eerste doel: initiatiefgroep om taken te verdelen.
  • Alexander Mijts hield een inspirerend verhaal over het meerjarenplan van VIBE, onze Vlaamse zusterorganisatie: ‘Vlaanderen regenereert’.
  • Chris Posma borduurde verder op het thema van CO2 opslag in relatie met de bouwpraktijk, een onderwerp waar ook de Gideonsbende afgelopen najaar een presentatie over heeft gehouden tijdens een VIBA Café.
  • Michel Post nam ons mee in een ontwerp voor de Roggebandstaete, een nieuw te bouwen spiritueel centrum in de buurt van Dronten.

Tussen de presentaties door zette Sandra Risseeuw en Chris Posma de plannen uiteen voor een VIBA Academie. Een ambitieus plan, waar Juri Czabanowski op inhaakte en graag aan meewerkt. Door het beperkt aantal deelnemers was het niet alleen een inspirerende, maar ook een intieme bijeenkomst.

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten