Nieuwe werkgroep: Energiedialoog 2016-2050. Wie doet er mee?

 

Om de prestigieuze afspraken in het Energieakkoord te kunnen nakomen gaat minister Kamp van Economische Zaken de dialoog aan met burgers, bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties.

Het kabinet houdt voor de periode na het Energieakkoord vast aan de afspraak dat op Europees niveau de CO2-uitstoot in 2030 met 40% en in 2050 met 80 tot 95% moet zijn teruggedrongen.

VIBA wil de minister hier graag bij helpen. Onder VIBA-leden (en nog-niet-leden…) bevindt zich een schat aan zinvolle en outside-the-box kennis op het gebied van energiebesparing die onze vereniging graag met de minister deelt.

Daarom roepen wij een nieuwe werkgroep in het leven: Energiedialoog 2016-2050. Doel van de werkgroep: informatie uitwisselen, brainstormen, onderzoeken en uitdagen om binnen enkele maanden te komen tot een VIBA-manifest “Energie 2016-2050”, waarmee wij de minister kunnen voorgaan in het dialoog.

Leden, potentiële leden, geïnteresseerde website-bezoekers: grijp deze kans aan om met en via VIBA je stem te laten horen en meld je aan bij Joop Bensdorp.

Meer info (Ministerie van Economische Zaken)

 

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten