Harmonicale Ellips; 110e bijeenkomst op dinsdag 25 juni 2024

110e harmonicale zomer-editie
Onderwerp: Ervaring van licht
Datum : dinsdag 25 juni 2024
tijd aanvang: 14:00
Locatie : ORIO architecten, Wieksloterweg Oostzijde (OZ) 93, 3766 LT  Soest.

 

Beste geïnteresseerden in de Harmonicale Ellips,

Dinsdag 25 juni aanstaande om 14.00 uur is de Harmonicale Ellips te gast bij Michel Post.

Programma zomer-editie op dinsdag 25 juni 2024:
We willen deze bijeenkomst graag stilstaan bij de veranderende energie rond de zonnewende.

Na onze ontvangst door Michel op zijn kantoor bij zijn huis, een onderlinge kennismaking en een inventarisatie van de te delen harmonicale onderwerpen, maken we een gezellige wandeling naar de Soesterduinen.

Voor diegene die deze nog nooit gezien hebben is het een ervaring, maar ook voor Michel is het altijd weer fijn om hier te zijn.

Op de Soesterduinen vinden we vast een plekje om visies en ervaringen uit te wisselen en de diepte in te gaan aan de hand van zienswijzen rond de cyclus van licht en donker.

Onderweg maken we een kleine omleiding door het bos, waarbij we het energetisch verschil kunnen ervaren tussen 2 type bossen die in elkaar overgaan.

Voor onderwerpen waarbij een beeldscherm of een fysieke ruimte nodig is, zoals een inleiding van Lonnie over de lichtstudies tijdens haar afstuderen en een kort boekverslag van Hans met enkele plaatjes over licht en donker uit de kleurenleer van Rudolf Steiner, maken we voor of achteraf bij Michel ruimte in de agenda.

Aan de leden wordt gevraagd om na te denken welke onderwerpen hun interesse hebben en die wij gezamenlijk zouden kunnen onderzoeken.

Locatie:
Het adres is de Wieksloterweg Oostzijde (OZ) 93 in Soest. Houdt qua navigatie huisnummer 87 aan, want de nummering in de straat klopt qua volgorde niet. Rechts van de woning op nummer 87 loopt het pad naar het terrein van ORIO architecten, te herkennen aan de 2 hagen aan weerszijden van het pad (zie foto in bijlage).

In tegenstelling tot hetgeen eerder geprognosticeerd stond, zal de bijeenkomst om 14.00 uur aanvangen en omstreeks 18.00 uur worden afgerond.

Kosten:
Bij aankomst wordt er gezorgd voor koffie en/of thee. Voorafgaand of aansluitend aan de bijeenkomst kan ieder voor zich op eigen gelegenheid ergens wat eten.

Aanmelden:
Deelnemers kunnen zich per ommegaande aanmelden door een e-mail te sturen aan [email protected].

Hartelijke groet en graag tot ziens in Soest!

Lonnie Koken
Michel Post
Hans Coppen

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten