Harmonicale Ellips; 109e bijeenkomst op dinsdag 26 maart 2024

109e harmonicale lente-editie
Onderwerp:    Ervaring van kleur
Datum :            dinsdag 26 maart 2024
tijd aanvang:  14:00 – 18:00
Locatie :           Atelier Carla Feijen; Crooswijksebocht 3a, 3034 NA Rotterdam.

 

De 109e bijeenkomst op dinsdag 26 maart 2024 zal in het teken staan van de ‘ervaring van kleur’. Aan alle deelnemers wordt gevraagd om in de breedste zin over ‘kleur’ na te denken.

Welke invloed heeft kleur op onze gezondheid?
Welke kleurtheorie spreekt je aan en pas je toe?
Natuurlijke kleuren versus synthetische kleuren.
Krachtig kleurgebruik versus zacht kleurgebruik.

Deze lente-editie zijn we te gast in het atelier van mythografe Carla Fijen in Rotterdam. Carla Fijen is beeldend kunstenaar en ontwerper met passie voor geometrie en het ervaren van ruimte.

In verband met langere reistijden vanuit het zuiden en noorden van het land, zal de bijeenkomst om 14.00 uur aanvangen en omstreeks 18.00 uur worden afgesloten.

Aansluitend aan de bijeenkomst is er gelegenheid tot het nuttigen van soep met brood zodat alle aanwezigen niet met een lege maag terug huiswaarts hoeven te keren. Uiteraard mag iedereen een persoonlijke aanvulling meebrengen op deze al dan niet te nuttigen maaltijd!

Het atelier van Carla herbergt ruimte voor maximaal 12-14 mensen. Wil je deze bijeenkomst niet missen, meld je dan per ommegaande aan door een e-mail te sturen aan [email protected].

 

Hilde Boos-Hamburger, Die Schöpferische Kraft der Farbe
Kontinuierlicher Farbenkreis, innen und aussen Schwarz Julius Hebing, Welt, Farbe und Mensch: Studien und Übungen zur Farbenlehre und Einfürungen in das Malen, Stuttgart 1983, Tafel 7.
Kontinuierlicher Farbenkreis, innen und aussen Weiss Julius Hebing, Welt, Farbe und Mensch: Studien und Übungen zur Farbenlehre und Einfürungen in das Malen, Stuttgart 1983, Tafel 8.

 

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten