Het VIBA bestuur

[email protected]

 • Joop Bensdorp
  Joop Bensdorp voorzitter

  Joop Bensdorp is zelfstandig architect met een brede ervaring. In zijn werk staan de mens, zijn omgeving en het milieu centraal. De natuur, het gebruik van natuurlijke materialen en natuurlijke energiebronnen spelen daarbij een belangrijke rol. Joop is sinds 2009 lid van de Viba.

 • Wilco Machielse
  Wilco Machielse secretaris

  Wilco Machielse ging na leidinggevend werk bij een aardewerkgroothandel en drukkerij doen wat hij zijn hele leven graag deed: klussen als ZP-er met KlusKlus.nl. Door gaandeweg meer interesse voor duurzame bouwproducten, werd hij eind 2010 specialist in TONZON-vloerisolatie.  Wilco voelt zich geïnspireerd door de VIBA-missie maar vooral door zijn medebestuursleden en commissieleden. “Ieder heeft zijn/haar eigen visie, ambitie en rol. Deze mix maakt het mogelijk tot een integraal engagement te komen.” Wilco’s doel beoogt onze vereniging terug naar de kern te brengen en de huidige leden te inspireren nieuwe leden aan te trekken.

 • Lieselot Leeflang
  Lieselot Leeflang

  Lieselot Leeflang is (technisch) journalist en tekstschrijver. Ze heeft een brede achtergrond op het gebied van ecologisch bouwen en wonen, onder meer opgedaan door haar werk voor De Twaalf Ambachten, stichting en centrum voor ecologische technieken, en is al sinds de eerste jaren betrokken bij VIBA.

Neem contact op

We zijn nu niet online. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst

Type een woord en druk op enter om te zoeken