Wie wordt in september de honderdste student bio-ecologisch bouwen en wonen?

 Na vier jaar is de Gentse master opleiding Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen, het gezamenlijke initiatief van de Belgische VIBE en de KU Leuven, in professionele kringen een begrip. Bijna honderd afgestudeerden, waarvan sommigen uit Nederland, hebben inmiddels een diploma. Op hun cv prijken de competenties die ze verworven hebben tijdens deze opleiding en gebruiken zij hun kennis als zelfstandige of in het bedrijf of de organisatie waar ze werken.

Op verzoek van onze Belgische vrienden van de VIBE wijzen wij onze leden graag op deze unieke eenjarige opleiding, waarin aandacht wordt besteed aan het bouwen en ontwerpen volgens bio-ecologisch principes zoals: sociale en energiezuinige aspecten, gezonde en milieuverantwoorde bouwmaterialen, afval en water(her)gebruik.
Wordt u de honderste student? De lesdagen zijn elke dinsdag van 13:15 -21:30. Vlakbij de campus in Gent ligt op loopafstand een ecohostelboot. Gent is een dynamische stad met heel wat innovatieve voorbeelden op gebied van duurzaam bouwen en wonen: hoe dan ook een bezoek waard.

 

 

 

 

 

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten