We gaan naar ANNE!

Waar gaan we naartoe? We gaan naar ANNE!

Nee ANNE is in dit geval geen vrouw of man, maar wel een mooie, nieuwe locatie voor onze VIBA CAFES.

 

In de vorige nieuwsbrief kondigden we aan dat we in het nieuwejaar onze VIBA Cafés op een nieuwe locatie gaan houden. Lange tijd heeft de vereniging een goed onderkomen gehad bij de VIBA Expo. In het Peter Schmid auditorium zijn vele VIBA Cafés gehouden evenals ons laatste jubileum. Maar daar komt nu een einde aan. Voor 1 mei 2019 moet de VIBA Expo de ruimtes in de Gruyterfabriek leeg opleveren. De Expo zelf wordt opgeheven en de activiteiten van Werkplaats de Gruyter gaan verhuizen naar een ander ruimte in Den Bosch.

Het VIBA bestuur heeft een mooi nieuwe locatie gevonden voor onze VIBA Cafés bij ANNE in Utrecht. ANNE staat voor “Alle Nederlanders Naar Energieneutraal” en biedt een onderkomende voor diverse organisaties die actief zijn met de verduurzaming in de bouw. Het gebouw van ANNE ligt op het terrein van de Jaarbeurs, dicht bij station Utrecht Centraal en daardoor heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Mocht je toch met de auto willen komen, dan kan je naast de deur betaald parkeren of gratis op loopafstand. Het gebouwtje waarin ANNE is gehuisvest, heeft zelf ook geschiedenis. Het was het onderkomen voor de chauffeurs van de ‘limousines’ waarin de directie van de jaarbeurs werd rond gereden. Kijk voor meer informatie op http://anne-online.nl/over-anne.

Het zal even wennen zijn dat we vanaf 1 januari 2019 niet meer bijeenkomen op de voor ons zo vertrouwde locatie. Het zal ook even wennen zijn dat we dan niet ontvangen worden door Jan van Holstein en zelf de koffie moeten inschenken. Maar verandering biedt ook kansen. Leden die Den Bosch wat lastig kunnen bereiken komen nu hopelijk wat vaker. We hopen ook op nieuwe bezoekers via het netwerk van ANNE. Als bestuur kijken we in ieder geval met vol vertrouwen vooruit.

 

Oh ja. We komen nog 2 keer bij elkaar in het Peter Schmid auditorium. Eén keer op 6 december en nog één laatste keer in 2019 om op feestelijke manier afscheid te nemen van de VIBA Expo.

 

Bestuur VIBA Vereniging

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten