Wat als …..? – januari 2022

Wat als we vandaag, ons trakteren op de volgende vraag: “Wat als…?”

We komen uit een tijdperk dat gebaseerd was op industrie, regels en traditie. Mensen keken naar een leider om hun te vertellen wat ze moesten doen of denken. Nu we in een nieuw tijdperk zijn aangekomen praten we veel over de verschillen tussen vroeger en nu. De kranten, tijdschriften, het journaal en sociale media cq. internet spelen hier een belangrijke rol bij. De nadruk komt steeds meer te liggen op de kracht van het individu.

Binnen dit nieuwe tijdperk heeft iedereen de mogelijkheid gekregen om voorbij de fysieke wereld te kijken en om zich te verbinden met zijn of haar hoger bewustzijn; om ons bewustzijn te verhogen en om te leven in afstemming met ons niet-fysieke zelf. Het bedenken wat je wilt, en waarom je dit wilt, heeft meer kracht dan ooit tevoren. We manifesteren voor ons eigen individuele genoegen, maar leggen onze wil niet op aan anderen. We zorgen alleen voor onszelf.

Nu kun je denken dat deze focus een wereld gaat creëren van narcisten en mensen die geen relaties hebben met anderen. Het tegendeel is waar. Als je zelf beter weet wat je wilt, en relaties hebt met mensen die weten wat zij willen, zul je minder snel geneigd zijn om te oordelen of te veroordelen. Je voelt je minder bedreigd en voelt je minder angstig. Er ontstaat een wereld van respect voor elkaar. Een wereld waarin we ontdekken dat we allemaal uniek zijn, en dat juist hierin onze kracht zit.

We bevinden ons in een nieuw jaar, wat voor veel mensen een nieuw begin betekent.
Gun jezelf daarom deze vraag: “Wat als…?”

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten