shai van vlijmen

Architect - NarrativA architecten

shai van vlijmen

NarrativA architecten is een koploper op het gebied van ecologisch bouwen: moderne, gezonde en biobased architectuur. Een NarrativA woning straalt rust en warmte uit en heeft een uitstekend leefklimaat, waar kinderen gezond in op kunnen groeien en waarin men samen oud kan worden.

De oprichter, architect Shai van Vlijmen, hecht veel belang aan het ontwerp en de beleving ervan in combinatie met de juiste techniek. Ecologisch bouwen is niet beperkt tot een bepaalde stijl, alles kan: modern of traditioneel, strak of organisch.

‘NarrativA architecten is gespecialiseerd in houtbouw-systemen en maakt gebruik van natuurlijke materialen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Voor ons is ecologisch bouwen geen nieuwe trend of mode, maar een weloverwogen en bewuste keuze.

Elk succesvol ontwerp maakt gebruik van passieve zonne-energie, dampopen constructies en warme, natuurlijke materialen. De installaties worden zorgvuldig gekozen en gecombineerd tot een milieuvriendelijk en energiezuinig huis met een behaaglijk binnenklimaat. Een biobased woning voelt bij binnenkomst warm, gezond en behaaglijk aan. Hier kunt u echt “thuis” komen.

Het hele traject, van schets tot oplevering, is bij ons altijd in handen van dezelfde architect. Op deze manier kunnen individuele wensen optimaal vorm krijgen en leveren we maatwerk met de beste prijs- kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ecologisch en biobased bouwen, kom dan naar een van onze lezingen, schrijf je in voor de nieuwsbrief of maak vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek.’

Bedrijfsnaam:

NarrativA architecten

Beroep:

Architect - NarrativA architecten

Telefoonnummer:

030-75 21 788

Mobiel:

06-4100 1945

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten