reinoud keesmaat

VIBA

reinoud keesmaat

Groen ontwerp maakt je blij!

Uw leefomgeving is meer dan beton en stenen. Daarom ontwerpt Reinoud De Groene Architect op een bio-eco-logische manier met aandacht voor licht, lucht, water en groen. Zo ontstaat een betere harmonie met de natuur in uw omgeving. Schoonheid die vele vormen heeft en kan krijgen. Met een hoge ruimtelijke kwaliteit van de omgeving en goed voor een aangenaam woonklimaat, ontspanning en plezier. Ruimte waar je echt blij van wordt.

Reinoud De Groene Architect ontwerpt architectuur, stedenbouw en landschap. Als de groene architect ontwerpen we duurzame woningen die energie neutraal zijn. Hiervoor combineren wij innovatieve ideeën en bouwmaterialen met de voordelen van de natuur. Circulair met hoog rendement en zelfvoorzienend met lage kosten. Geheel volgens de richtlijnen, bouwvoorschriften, budget, ligging en oriëntatie. Zo geniet u van gezond wonen en draagt u bij aan een schonere wereld.

Bij Reinoud De Groene Architect is uw duurzame droom in vertrouwde handen. Vanaf het eerste idee tot aan de oplevering zijn wij uw steun en inspiratie. Al jarenlang werken wij in het brede werkveld van ruimtelijke ontwikkeling in de rol als ontwerper en adviseur. Razendsnel wordt een probleem geanalyseerd en worden de puzzelstukjes gecombineerd tot een ontwerp. Er wordt over beperkingen heen gestapt. De focus ligt op de vele mogelijkheden. Zowel in bouwkundig opzicht als bij wet-en regelgeving. Wij werken aan een breed gedragen voorstel voor alle betrokkenen. Reinoud De Groene Architect staat voor plezier bij ontwerp, vertrouwen tijdens de bouw en woongenot na realisatie.

Het is de drijfveer van Reinoud De Groene Architect om de wereld een beetje mooier te maken. Een belangrijk onderdeel is altijd groen. Wij zijn op zoek hoe bebouwing kunnen ontwerpen zonder de natuurlijke habitat aan te tasten. Wilt u ook inspiratie voor duurzaam ontwerp? Neem dan contact met ons op. Als de groene architect maken we graag uw dromen waar.

Bedrijfsnaam:

Reinoud de Groene Architect

Beroep:

Architect

Mobiel:

06 4093 5842

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten