raymond lescrauwaet

Binnenmilieuadviseur / Meettechnicus / MVO ondernemer

raymond lescrauwaet

Raymond Lescrauwaet heeft een elektrotechnische c.q. elektromechanische achtergrond en meer dan 30 jaar ervaring met uiteenlopende innovaties in bouwsector, industrie, veehouderij en tuinbouw. Sinds 2002 is hij zich gaan verdiepen in de bouwbiologie en het elektromagnetisch spectrum in samenwerking met o.a. em. prof. dr. ir. Michiel Haas (TU Delft) en ing. Jan Meutzner (European Lighting Expert Association). Hij is zowel MVO ondernemer als parttime praktijkdocent Huisvestingskwaliteit voor een aantal vastgoedopleidingen.

Raymond is werkzaam voor Lescrauwaet BV welke in 1990 is opgericht en sinds 2002 actief in duurzaam gezonde binnenmilieu-activiteiten en productiviteitsverbetering middels innovatieve inspecties, metingen, advies, services en gespecialiseerde handelsactiviteiten. Zo ook actief in projecten voor duurzame innovaties m.b.t. licht, lucht, akoestiek, straling en water binnen de tuinbouw, veehouderij, industrie en bouwsector. Het werkgebied is met name Nederland, Vlaanderen en Duitse grensgebieden. Dit met een klein kernteam en een aanzienlijk partnernetwerk. Lescrauwaet BV heeft als MKB bedrijf inmiddels ruim 750 geregistreerde klanten en circa 17.000 database relaties (medio 2022).

Het voornaamste doel is om middels Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de duurzame productiviteit in woon-, werk- en leefomgeving waaronder woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen, kassen en stallen. Denk daarbij ook aan het optimaliseren van plantengroei in megakassen, het verbeteren van de diergezondheid in megastallen, het innoveren van industriële productieprocessen en het realiseren van een verantwoord binnenmilieu conform bouw-biologische richtwaarden.

Beroep:

Binnenmilieuadviseur / Meettechnicus / MVO ondernemer m.t.b. licht, lucht, straling, akoestiek en water

Telefoonnummer:

035-8872683

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten