Katja van der Valk

Procesbegeleider en projectmanager

Katja van der Valk

CPO gebaseerd op eigen ervaring

Buildingcommunity is gevestigd in het CPO project Zonnespreng te Driebergen dat in 2010 is opgeleverd. Bij het totstandkomingsproces van dit woonproject was Katja van der Valk intensief betrokken. Vanaf 1999 als initiatiefnemer en voorzitter van het bestuur, daarna als bouwteam lid.

Samen bouwen, duurzaam wonen

In 2010 is Buildingcommunity opgericht vanuit de gedachte dat samen bouwen tot leukere buurten en bijzondere architectuur leidt. Samen ontwikkelen en opdrachtgever zijn is niet altijd eenvoudig. Het helpt als je de juiste volgorde der dingen weet en begeleiding krijgt bij de moeilijke kanten van het proces.

Wie?

De (C)PO projecten worden begeleid door Katja van der Valk (procesbegeleider en projectmanager) en Gerrit de Weerd (bouwkundig adviseur, architect en stedenbouwkundige). Buildingcommunity is aangesloten bij diverse samenwerkingsverbanden van professionals in het veld en heeft als specialisatie sociale en ecologische duurzaamheid & innovatieve manieren van bouwen.

Niet iedereen kan hetzelfde, maar samen kan je wel meer!
Door individuele woonwensen, aan- en afwezige kwaliteiten binnen een groep zorgvuldig mee te nemen kan een resultaat bereikt worden dat werkelijk de woondroom van de initiatiefnemers en toekomstige bewoners dient, zodat een uniek en bijzonder woonproject ontstaat.

Van moodboard tot huissleutel

We hebben al veel bijzondere woonprojecten mogen begeleiden en kunnen daardoor goed adviseren over kosten, proces, samenwerkingsafspraken, bouwtechnieken en –materialen. Nieuwsgierig? Laat je inspireren door de bijzondere CPO-projecten die we inmiddels samen met bewoners hebben gerealiseerd.

Contact

Of je nu in de verkennende fase bent of een concrete opdracht hebt, we nemen graag – kosteloos en vrijblijvend – de tijd voor je. Proces- en projectbegeleider Katja van der Valk staat je met veel plezier te woord. Neem contact met haar op via email katj[email protected], bellen mag natuurlijk ook: 06 107 86 509

Beroep:

Procesbegeleider en projectmanager CPO projecten

Telefoonnummer:

06 1078 6509

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten