Jan Willem van Engen

Ecologische aannemer

Jan Willem van Engen

Wij realiseren nieuwe houten woningen in letterlijk alle vormen en maten. Ons specialisme en enthousiasme ligt bij een casco te vormen wat zo veel als mogelijk bestaat uit ecologische en biobased materialen naar de wensen van de klant. Met daarbij het constant bewaken van een hoge kwaliteit in techniek en afwerking. Onze woningen bestaan uit een damp-open constructie en vormen een gezonde basis om comfortabel en gezond in te kunnen leven en te verblijven. Deze natuurlijke basis wordt aangevuld met moderne installaties om energie neutraal te zijn en de woningen een lange levensduur te geven.

We bouwen op een natuurlijke basis. Dat wil zeggen dat we voor ieder deel van een woning de meest kwalitatieve, duurzame en vooral natuurvriendelijke oplossing zoeken. Dit is zichtbaar door gebruik van duurzame ecologische materialen zoals hout, houtvezel, riet, leem en cellulose- en vlas isolatie.
Wel blijven we nuchter kijken naar de oplossing waarbij de ecologische keuzes een middel is maar niet het doel op zich. Op welke van de ecologische pijlers de nadruk ligt wordt samen met de opdrachtgever bepaald (bouwteam). Op deze wijze ontstaat een gebouw op maat, een respectvol bouwproces en de hoogst haalbare kwaliteit. We treden bij voorkeur op als hoofdaannemer zodat alle disciplines onder onze verantwoordelijkheid en zorg vallen. Hiermee kunnen we onze klanten ontzorgen en kunnen zij zich concentreren op de vele keuzes die gemaakt moeten worden in het bouwproces.

Bedrijfsnaam:

Bouwbedrijf van Engen: Ecologische Houtbouwer

Beroep:

Ecologische aannemer

Telefoonnummer:

0346 215 041

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten