juri czabanowski

Kunst- / architectuurhistoricus

juri czabanowski

Integrale duurzame visie-missie-passie van UrchiTecton

Alles hangt met elkaar samen oftewel alles zou integraal of holistisch benaderd moeten worden om complexe vragen daadkrachtig te beantwoorden en problemen op te lossen. De 21steeeuw zal een eeuw van transities en transformaties worden. We leven in een multi-complexe wereld en samenleving. Dr. Czabanowski heeft een integrale duurzame levensfilosofie ontwikkeld ‘Futourisme 21’ en dito duurzame modellen ontworpen.

Daarnaast wil hij samen met andere VIBA-leden, die naast onderzoeker ook didactisch docent waren en zijn, betaalde cursussen via ppp-lezingreeksen ‘kunst-architectuur-design-en cultuurgeschiedenis’ aanbieden aan VIBA-leden. Deze Academiecursussen zijn online, en hopelijk ook weer in geschikte ruimten life indien de pandemie het toelaat.

Om een visie te ontwikkelen is een goed begrip en kennis van het verleden nodig om bouwontwikkelingen te kunnen duiden en begrijpen.

CONTEXT (BOUW)KUNST-NATUUR

Als kunst- en architectuurhistoricus heb ik een visie ontwikkelt in meer dan 3 decennia, die ik met passie graag met aderen deel. Mijn missie is dan ook deze visie uit te dragen met ieder die daar belangstelling voor en in heeft. Wees welkom in het Universum der (Bouw)Kunst.

Bureau UrchiTecton staat voor een duurzame beweging, die als een Odyssee voor een ieder is weggelegd en labyrinten tracht te ontrafelen. De samenhang tussen mens en milieu en kosmos dient te worden hersteld op een harmonische basis om integraal duurzaam verder te bouwen, ja zelfs als mensheid verder te leven.

Beroep:

Kunst- en architectuurhistoricus, postdoctoraal onderzoeker en academisch onderwijzer, wetenschappelijk schrijver, (beeld) dichter en eco-volkstuinier

Telefoonnummer:

+31(0)6 1530 7626

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten