Cor Verstappen

VIBA

Cor Verstappen

Opleiding:

HBO Analytische Chemie

Post HTS Bedrijfskunde

Beroepsmatige activiteiten:

25 jaar in de IT sector werkzaam geweest (LIMS – Laboratorium Informatie Management Systemen). Na een aantal jaren als Europees sales manager voor de LIMS divisie van een instrumenten firma in 2004 gestart met het opzetten van LIMS Business in de Benelux voor een Amerikaanse LIMS bedrijf.

Nevenactiviteiten:

Naast mijn beroep ben ik meer dan 40 jaar actief geweest met bouwen/verbouwen. O.a. meer dan 40 jaar ervaring met warmtepompen en isolatie.  Daarmee veel ervaring opgedaan op het gebied van duurzaam bouwen.

Projecten:

In de periode rond 1980 (tweede olie crisis)  boerderij verbouwd tot duurzame woning waarbij destijds al 12 cm minerale wol in de kap en 20 cm gasbeton blokken als wandisolatie toegepast. Als verwarmingssysteem een water/water warmtepomp geïnstalleerd voor vloerverwarming en warmwatervoorziening.

In de periode rond 2010 vrijstaande woning geïsoleerd en voorzien van warmtepomp en zonnepanelen waardoor de maandelijkse energiekosten teruggebracht konden worden van 360 Euro naar 90 Euro.

In 2019 gestart met bouwen van duurzame woning naar ontwerp van Solid Green Architecture.

Systeem: Paal en Balk, IsoHemp blokken, dampopen HSB bouwsysteem.

Technieken: Aardwarmte, warmtepomp, zonnepanelen, klimaatplafond, natuurlijke ventilatie, energieneutraal, CO2 neutraal.

Telefoonnummer:

06 5164 6610

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten