VIBA Praktijkcafé op 17 mei 2022

Het Praktijk Café van 17 mei  wordt extern gehouden bij ECO+Bouw, waarbij Patrick Schreven, oprichter van ECO+Bouw, onze gastheer is. Aan dit externe Praktijk Café kunnen minimaal 10 en maximaal 16 personen deelnemen.  Allen zijn leden van de VIBA of zijn uitdrukkelijk uitgenodigd om expertise in te brengen.

Dit Praktijk Café kan gezien worden als een voortzetting van het Praktijk Café van 15 maart. Nu zal Patrick, na een korte presentatie van het bedrijf, uit zijn bouwpraktijk voorbeelden laten zien van detaillering en materiaalkeuzes in relatie tot maakbaarheid en haalbaarheid. Wij zullen ook voorbeelden laten zien vanuit onze ervaringen en vragen. Aan de hand hiervan wordt verdieping van het thema ingezet, waarbij van iedere deelnemer actieve deelname wordt verwacht.

Graag vroegtijdig vooraf aanmelden dat je wenst te komen en wat je wil inbrengen, zodat het goed gepresenteerd kan worden. Ter voorbereiding wordt geadviseerd een kijkje te nemen op de site www.ecoplus-bouw.nl.

Het Praktijk Café wordt gehouden van 16:00 uur tot 20:00.

Adres:

Stichting Kenniscentrum Circulaire Bouw
Hal 2, Sint Hubertusstraat 10
6531LB Nijmegen
Nederland

Er is een eenvoudige vegetarische maaltijd om 18:00 uur. Voor een goed functioneren van een Praktijk Café is het nodig fysiek bij elkaar te komen in een daarvoor geschikte ruimte. Bij minder dan 10 aanmeldingen wordt het Praktijk Café geannuleerd, 48 uur voor beoogde aanvang.

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten