VIBA Praktijk Café op 15 maart 2022

Het VIBA Praktijkcafé op 15 maart heeft als onderwerp Bouwkundige detaillering met biobased materialen bij ecologische projecten. Een aantal VIBA leden zullen hun detailleringen laten zien, maar de praktijk leert dat er veel aspecten aan zitten waardoor er veel discussie over mogelijk is. Het focus zal niet liggen op de beste keuze want die is er niet, maar op de verschillende aspecten van verschillende keuzes. Durf daarom gerust met een detail te komen waar je zelf vragen bij hebt. We zijn er om van elkaar te leren.

Iedereen wordt uitgenodigd om vragen en thema’s, die passen binnen dit onderwerp in te sturen naar secretariaat VIBA met vermelding Praktijk Café.

Aan een Praktijk Café kunnen normaliter minimaal 8 en maximaal 12 personen deelnemen. Allen zijn leden van de VIBA of zijn uitdrukkelijk uitgenodigd om expertise in te brengen.

Uitgangspunt is dat enkele deelnemers een onderbouwde vraagstelling of praktijkervaring inbrengen en dat aan de hand daarvan verdieping van het thema wordt ingezet, waarbij van iedere deelnemer actieve deelname wordt verwacht. Bij minder dan 8 aanmeldingen wordt het Praktijk Café geannuleerd, 24 uur voor beoogde aanvang.

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten