VIBA Praktijk-café, dinsdag 15 februari

Onderwerp :                   Contractvorming aannemers bij ecologische projecten

Tijd:                                  van 16:00- 20:00

Locatie:                            Den Bosch, Paardskerkhofstraat 6a.

Onderwerp: Contractvorming aannemers bij ecologische projecten. Vragen bijvoorbeeld: hoe houd je bij ontwerpen en ontwikkelen rekening met uitvoerbaarheid, keuze uit marktpartijen? Hoe selecteer je aannemers en hoe kom je tot contracten? Welk contractmodel is het meest geschikt hoofdaannemer met onderaannemers? Of alleen nevenaannemers? Hoe pas je zelfwerkzaamheid in binnen contracten? Hoe ga je om met lerend uitvoeren binnen de praktijk van een contract?

Aan een Praktijk Café kunnen normaliter minimaal 8 en maximaal 12 personen deelnemen. Allen zijn leden van de VIBA of zijn uitdrukkelijk uitgenodigd om expertise in te brengen.

Uitgangspunt is dat enkele deelnemers een onderbouwde vraagstelling of praktijkervaring inbrengen en dat aan de hand daarvan verdieping van het thema wordt ingezet, waarbij van iedere deelnemer actieve deelname wordt verwacht. Bij minder dan 8 aanmeldingen wordt het Praktijk Café geannuleerd, 24 uur voor beoogde aanvang.

Praktijk Cafés worden in de regel op de derde dinsdag van een maand gehouden van 16:00 uur tot 20:00. Voor een goed functioneren van een Praktijk Café is het nodig fysiek bij elkaar te komen in een daarvoor geschikte ruimte. Het doorgaan van een Praktijk Café is wel steeds afhankelijk van de geldende Corona-maatregelen. Tijdens het Praktijkcafé wordt een eenvoudige maaltijd geserveerd op kosten van de VIBA.

VIBA

VIBA

Scroll naar top

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten