VIBA Blog: Milou Vloet

VIBA-bestuursblog
Milou Vloet
Mei 2024

 

Thuiskomen

Vereerd was ik, toen Reinoud mij de vraag stelde of ik me bij het bestuur van de VIBA wilde aansluiten. In beginsel wist ik niet goed wat ik het VIBA-bestuur te bieden had. Ik was krap anderhalf jaar lid van de vereniging en had zelf nog zo veel te leren. Wel wist ik wat de VIBA voor mij betekent. Het voelde vanaf dag één als thuiskomen tussen al deze gelijkgestemden met nieuwe inzichten en hun beproefde kennis.

Doordat het (in bijna 50 jaar opgebouwde) gedachtegoed van de VIBA zo goed aansluit bij mijn persoonlijke architectuurvisie, voelde ik me vrijwel direct thuis. Hier word ik gekend en begrepen, verbeterd en op weg geholpen. Datgeen waarnaar ik lang op zoek was in mijn werk als architect, werd hier als normaal gezien. Samen werken we hier aan een nieuw normaal en creëren we een houdbare, leefbare gebouwde omgeving, met aandacht voor het welzijn van de mens én dat van de aarde.

Die ervaring geef ik VIBA-leden graag terug vanuit mijn gloednieuwe bestuursfunctie. Ik hoop de komende periode van positieve invloed te zijn op veel van ieders zoektochten, kennissessies, ervaringslessen en excursies. Want het is onze rol als ontwerpers om de toekomst vorm te geven. En dat doen we als VIBA samen.

 

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten