Uitslag enquête VIBA-Academie

Enquête uitslag VIBA academie onder de VIBA leden:

Van 12-31 mei 2022 is er een enquête gehouden onder de VIBA leden om beter inzicht te krijgen in wat de kansen zijn voor het ontwikkelen of aanbieden van opleidingen of cursussen op het VIBA vakgebied. De meeste ondervraagden hebben de enquête serieus ingevuld en er komen veel interessante inzichten uit.

Sandra Risseeuw geeft aan dat de enquête over de VIBA-academie (mei 2022) door veel VIBA leden serieus is ingevuld. Het gaf interessante inzichten voor het ontwikkelen of aanbieden van opleidingen of cursussen op het VIBA vakgebied.
Wat het meest opvalt aan de uitkomsten is dat er vooral veel VIBA leden zijn die willen lesgeven en kennis delen. Er is duidelijk minder behoefte om een cursus of opleiding te volgen. Dit maakt dat cursisten dus van buiten de VIBA moeten worden aangetrokken. Het type opleiding wat men wil verzorgen is bij voorkeur een combinatie van praktisch en theoretisch onderwijs. En dit zou deels online en deels op een passende fysieke locatie moeten zijn.
Als vervolg op de enquête zal er nu gekeken worden in hoeverre het interessant is om met andere organisaties samen te werken, bijvoorbeeld voor het aantrekken van cursisten.

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten