Veranderingen in bestuur

Tijdens de afgelopen Algemene Leden Vergadering heeft Lieselot Leeflang na 6 actieve jaren afscheid genomen van het bestuur. Lieselot heeft het te druk met haar werk en nevenfuncties om nog een actieve bijdrage aan het bestuur en de vereniging te kunnen leveren. Naast haar bestuurswerk heeft zij zich vooral verdienstelijk gemaakt met het onderhoud van de website. Ze zorgde dat de website steeds up-to-date was en met haar taalkundige kwaliteiten redigeerde ze aangeleverde teksten. Ook heeft ze bij het opzetten en ontwikkelen van de website een belangrijke rol gespeeld. Als bestuur willen we haar namens alle leden hartelijk danken voor haar enorme inzet. Lieselot heeft aangegeven dat de vereniging haar nauw aan het hart ligt. We hopen haar dan ook nog regelmatig op bijeenkomsten te mogen ontmoeten.

Om de continuïteit van de website en het reilen en zeilen van de vereniging te waarborgen is er tijdens de afgelopen ALV een nieuwe functie gecreëerd. Het bestuurswerk en de praktische organisatie van de vereniging worden uit elkaar gehaald. De praktische organisatie wordt in het vervolg verricht door een “coördinator”, een éénmans-bedrijfsbureau. Door deze scheiding van functies komt de praktische organisatie in één hand en worden de taken van het bestuur verlicht. Hopelijk is het daardoor makkelijker om mensen voor bestuursfuncties te interesseren, want dat is hard nodig. Naast de bestuursfunctie van Lieselot is ook de functie van voorzitter vacant, aangezien Joop Bensdorp de rol van coördinator op zich zal nemen.

Het bestuur gaat de komende maanden op zoek naar een geschikte nieuwe voorzitter. Zolang die er niet is neemt Joop de functie van voorzitter tijdelijk waar.

Bestuur VIBA vereniging

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten