Veertig jaar VIBA: symposium en feest

Dit jaar bestaat de VIBA Vereniging 40 jaar en dat vieren wij op 18 november met een spraakmakend symposium over duurzaam bouwen, wonen en werken anno 2016.

Bijzondere sprekers op het VIBA-symposium

We zijn blij inmiddels al een vijftal bijzondere sprekers bij elkaar te hebben. voor ons symposium te hebben kunnen uitnodigen:

Atze Boerstra, directeur BBA Binnenmilieu en vice-president van REHVA, Federation of European Heating, Ventilation and Air Conditioning Associations. Boerstra geeft een presentatie over binnenmilieu en gezond bouwen.
Ylva Poelman: oprichter van adviesbureau Ynnovator, lector Biomimicry aan de HAS Hogeschool en schrijfster van het boek “De natuur als uitvinder”.
Ivo van Vulpen: lector natuurkunde aan de Universiteit van Amsterdam en onderzoeker bij Nikef;  Nationaal instituut voor subatomaire fysica.
Michiel Haas: emeritus hoogleraar aan de Universiteit in Delft, oprichter van het NIBE; Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie.

Binnenkort meer nieuws over de inhoud van het symposium. Zet hem vast in je agenda. Vanaf medio september kun je je aanmelden. De entree is voor leden gratis – niet-leden betalen E 35,-. Plaats: VIBA-Expo, de Gruyterfabriek.

 

 

 

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten