Vakantie! – juli 2020

We moesten zoveel mogelijk thuis blijven, ook om te werken. Als je klachten had mocht je zelfs niet even naar buiten voor een boodschap. Maar is je huis wel zo gezond om dit te kunnen? Openbare gebouwen en kantoren waar onvermijdelijk veel mensen samenkomen bieden die wel voldoende bescherming voor de gezondheid?

Wie buiten komt moet fysiek contact vermijden en gepast afstand houden. Maar is er wel voldoende ruimte op straten en paden om elkaar te passeren? Buiten recreëren om te ontspannen en mensen te zien is belangrijk echt voor alle leeftijden, jong én oud. Hoe kunnen we elkaar meer ruimte bieden?

Menselijke hygiëne is in deze pandemie nóg belangrijker gebleken. De oproep beter handen te wassen en opletten met wat wij en ieder ander aanraakt. Wat gaan we doen om het gedrag van mensen positief te beïnvloeden voor een gezondere samenleving?

De VIBA werkt al 44 jaar aan een gezonde leefomgeving. Geen ziekmakende materialen en een gezond binnenmilieu. Maar wat kan er nog meer? Hoe kunnen ontwerpen er in tegemoet komen om deze nieuwe regels makkelijker houdbaar te maken voor een gezonde toekomst?

Namens het bestuur op vakantie

Ad de Vrieze

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten