Wijzig je omslagfoto
info@ecowonen.net
Wijzig je omslagfoto
Ecowonen is een specialist op het gebied van leemproducten zowel verwerken als adviseren. Met projecten uitgevoerd in Nederland, Belgie en Frankrijk. Naast het bouwen met leem voeren we ook artistieken werken uit met leem zoals Scrafitto, Leemlampen, Kamerschermen en Objecten. We werken graag met gerenommeerde partners en sterke merken zoals Grafix, Tierrafino, Claytec, Gyproc, Unilit, Khalix, en Corical Verder maken we aankledingen voor tentoonstellingen en events met leem, brengen in wijnkelders een optimale verhouding leem aan, en proberen we je steeds weer te verassen door te laten zien wat je met leem allemaal kan doen. Kalkhennep, stro en Houtskeletbouw woningen zijn voor Ecowonen geen probleem om perfect at te bouwen met leem of kalk.Wat kan ik voor de Viba Vereniging betekenen?
Account Status: Approved

Peter
Van Hemert
Eigenaar en meewerkend professional bij Ecowonen • Vakwerk met leem en kalk

Ecowonen is een specialist op het gebied van leemproducten zowel verwerken als adviseren. Met projecten uitgevoerd in Nederland, Belgie en Frankrijk. Naast het bouwen met leem voeren we ook artistieken werken uit met leem zoals Scrafitto, Leemlampen, Kamerschermen en Objecten.
We werken graag met gerenommeerde partners en sterke merken zoals Grafix, Tierrafino, Claytec, Gyproc, Unilit, Khalix, en Corical
Verder maken we aankledingen voor tentoonstellingen en events met leem, brengen in wijnkelders een optimale verhouding leem aan, en proberen we je steeds weer te verassen door te laten zien wat je met leem allemaal kan doen.
Kalkhennep, stro en Houtskeletbouw woningen zijn voor Ecowonen geen probleem om perfect at te bouwen met leem of kalk.

Wat kan ik voor de Viba Vereniging betekenen?Neem contact op

We zijn nu niet online. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst

Type een woord en druk op enter om te zoeken