Change your cover photo
Change your cover photo
Zelfstandig architect werkend onder de naam Ruimte voor Leven.In de visie van Ruimte voor Leven staat de mens en zijn leefomgeving centraal. Architectuur gaat over het creëren van ruimten die gezond en inspirerend zijn om in te wonen, te werken en te leven. Ruimte voor Leven maakt ontwerpen voor nieuwbouw, verbouw, interieur en restauratie voor particuliere woningen en kleinschalige utiliteitsbouw, waarbij maatwerk voorop staat.Ruimte voor Leven is gespecialiseerd in ecologische bouwen, waarbij duurzaamheid en een gezonde leefomgeving hand in hand gaan, met actuele kennis en ervaring op het gebied van energiebesparing, energieneutraal bouwen en het toepassen van biobased en recyclebare materialen.
This user account status is Approved

Ruimte voor Leven

Joop
Bensdorp
0187 664 516

Zelfstandig architect werkend onder de naam Ruimte voor Leven.In de visie van Ruimte voor Leven staat de mens en zijn leefomgeving centraal. Architectuur gaat over het creëren van ruimten die gezond en inspirerend zijn om in te wonen, te werken en te leven. Ruimte voor Leven maakt ontwerpen voor nieuwbouw, verbouw, interieur en restauratie voor particuliere woningen en kleinschalige utiliteitsbouw, waarbij maatwerk voorop staat.

Ruimte voor Leven is gespecialiseerd in ecologische bouwen, waarbij duurzaamheid en een gezonde leefomgeving hand in hand gaan, met actuele kennis en ervaring op het gebied van energiebesparing, energieneutraal bouwen en het toepassen van biobased en recyclebare materialen.


Neem contact op

We zijn nu niet online. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst

Type een woord en druk op enter om te zoeken