Opening tentoonstelling Peter Schmid op 3 april

Op donderdag 3 april wordt de tentoonstelling “Peter Schmid – Architectuur / Schetsen” geopend door Prof. Dr. Bernard Colenbrander. De opening vindt plaats om 19.00 uur bij de Viba Expo in Den Bosch. De tentoonstelling is te bezichtigen van 4 april t/m 1 mei.

VIBA-PS-POSTER-DEFINITIEF-2014-150x150-150x150

De tentoonstelling “Peter Schmid – Architectuur / Schetsen” bevat onder andere uitsnedes van projecten, gerealiseerde gebouwen en resultaten uit onderzoek en onderwijs. Geïllustreerd in de vorm van modellen en pictogrammen voor een Integrale Bio-Logische Architectuur en de achterliggende theorie, maar ook allerlei schetsen van de hand van Peter Schmid. Een selectie uit duizenden; reis-schetsen, fantasie-schetsen en gemeenschappelijke schetsen, i.s.m. Gabriella Schmid-Pal ontstaan. Dit ligt tevens in het verlengde van de Methode Holistische Participatie (MHP) die Peter Schmid inmiddels in bijna alle continenten bij de leiding van teamwork heeft toegepast.

De tentoonstelling Peter Schmid – Architectuur / Schetsen is toegankelijk van maandag tot  vrijdag van 9:00 tot 17:00 en op vrijdag van 9:00 tot 12:30

Locatie : VIBA-EXPO Veemarktkade 8, gebouw F, De Gruyter Fabriek, ’s-Hertogenbosch

VIBA Peter Schmid

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten