reacties van leden op het overlijden van John Hartong

….soms bereikt je een bericht dat je diep raakt. Dit is er zo een….  In de beginjaren van mijn carrière als VIBA architect had ik meerdere malen John te hulp geroepen om zijn kennis en kunde in de geomantiek. Dit doet mij herinneren aan een specifiek voorval: Tijdens een gezamenlijk bezoek aan het terrein waar de nieuwbouw voor de Papaver in Delft gepland was zagen John en ik ineens in de verte een reiger over de weide naar ons toe lopen, precies over een denkbeeldige lijn die hij kort daarvoor had aangeduid als een waterader…. daar moest je dus niet op bouwen! Ook konden we John telefonisch raadplegen om een perceel op afstand te analyseren op aardstralen…. John was voor mij een persoon met een extreme gevoeligheid die hij positief en ten dienste van de bouwbiologie inzette. Dank je John!

We zullen John gedenken als een pionier van het eerste uur.

Ik ben erg geschokt door het verlies van John Hartong. Ik wou nog veel dingen met hem doen. En ik had al veel dingen met John gedaan….met dierbare herinneringen. Voor mij hoorde hij ook bij de verdelers……….

…  een bijzonder mens waar ik veel mee gewerkt heb en van geleerd heb. Ik schrik ervan, te jong heengegaan helaas.

….ik heb John vaker betrokken bij projecten om advies. Hij bezat daarbij bijzondere gaven waarvan hij ruimhartig deelde. Persoonlijk heb ik van hem erkenning mogen ervaren en verwantschap gevoeld op energetisch vlak.

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten