Praktijkcafé 29 mei over Milieu Prestatie Gebouwen

Professionals ontmoeten elkaar!

Tijdens het Praktijkcafé zijn de VIBA-leden zelf aan het woord.

Aan de hand van uiteenlopende onderwerpen, vers uit de praktijk van het bio-logisch en duurzaam bouwen, delen zij hun praktijkvragen en -ervaringen en bespreken die met andere VIBA-leden en introducees.

Het uitwisselen van praktijkervaring is waardevol en inspirerend en leidt meer dan een verdubbeling van de inzichten. Logisch dat de VIBA-Praktijkcafé’s zo goed bezocht worden.

Op dinsdag 29 mei organiseren we het derde praktijkcafé van dit jaar, waarvoor we VIBA-leden en niet-leden van harte uitnodigen. Het hoofdonderwerp van deze bijeenkomst gaat over de Milieu Prestatie Gebouwen en het inzichtelijk maken van materiaalkeuzes op het gebied van circulariteit versus onderhoud en investering. Hans Stofberg heeft hiervoor een goede methode ontwikkeld en zal hier een presentatie over geven. De bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Halverwege worden broodjes geserveerd. Het praktijkcafé vindt zoals gewoonlijk plaats bij de VIBA Expo.

Wil je meedoen en een bijdrage leveren aan een interessante en levendige discussie? Meld je aan en/of bedenk of je een presentatie wil geven over een van de onderwerpen.
Ook niet-leden zijn welkom, mits zij bereid zijn een onderwerp in te brengen. Meld je aan en laat ons weten wat je bezighoudt!
Heb je een suggestie voor een interessant discussieonderwerp? Laat het ons weten!

Het praktijk-café heeft de professionele ontmoeting en het delen van praktijkervaringen als doel. Iedere deelnemer kan een eigen praktijkvraag en/of -ervaring inbrengen met een goede aansluiting op het VIBA gedachtengoed, zonder dogmatisch te zijn.
Hierna is er informatie uitwisseling en een inhoudelijk gesprek waarbij gelijkwaardige ruimte is voor ieders reactie. Wij hopen, behalve de deelnemers van de vorige keer, ook nu weer zo veel mogelijk viba leden te zien.

Meld je aan 

Aan een Praktijkcafé doen minimaal 9 tot maximaal 18 personen mee – liefst een min of meer vaste groep mensen. Na de presentatie van een praktijkvraag en/of –ervaring is er plaats voor inhoudelijke gesprekken en kan iedereen, onder leiding van een voorzitter, meepraten en reageren.
Ieder bijeenkomst duurt 4 uur. Er is ruimte voor gemiddeld 3, maar maximaal 4 presentaties per bijeenkomst. Per presentatie wordt beoordeeld of en welk  vervolg “huiswerk” zal worden verricht en hoe feed back wordt gegeven.

Alle ondersteunende stukken, die worden vrijgegeven, worden per e-mail aan deelnemers gestuurd.

 

 

Datum: 29 mei

aanvang:        16.00 uur – 20.00 uur
plaats:            VIBA-Expo, De Gruyterfabriek, Veemarktkade 8, gebouw F, ’s-Hertogenbosch
aanmelden en onderwerp inbrengen: mail naar [email protected]

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten