Naar aanleiding van de presentatie van het boek “Stralingsverwarming, gezonde warmte met minder energie” van auteur Kris De Decker en Stichting De Twaalf Ambachten en de lezing over infraroodverwarming die Kris De Decker op 5 februari tijdens het VIBAcafé hield, is de werkgroep STRALINGSWARMTE in het leven geroepen.
De VIBA werkgroep STRALINGSWARMTE heeft tot doel om het fenomeen infrarood stralingswarmte te bestuderen en te implementeren voor verwarming in gebouwen. Met name de combinatie stralingswarmte met natuurlijke ventilatie is vrijwel niet onderzocht m.b.t. gezondheid, comfort en energiebesparing. Hier ligt een belangrijke onderzoekstaak voor deze werkgroep. Wie wil deelnemen aan de werkgroep kan contact opnemen met Sjap Holst.
De werkgroep staat open voor zowel leden als niet-leden van de VIBA. Jouw expertise, nieuwsgierigheid en inbreng worden zeer op prijs gesteld!

Verslag bijeenkomst 4 juni

VEELBELOVENDE KICK OFF VIBA-WERKGROEP STRALINGSWARMTE