Niet groeien in Kwantiteit, maar in Kwaliteit, Februari 2023

VIBA-bestuursblog
Michel Post – februari 2023

 

Niet groeien in Kwantiteit, maar in Kwaliteit

Na het fantastische verhaal van Boris Zeisser tijdens ons laatste VIBA Cafe, en de manier waarop Reinoud Keesmaat de avond begeleide, besefte ik me wederom wat een bijzonder groep mensen we met elkaar zijn. Niet alleen heeft iedereen zijn eigen unieke kwaliteiten, we zijn ook bereid om onze kennis met elkaar te delen. En juist dat delen, met elkaar en voor elkaar, maakt de VIBA zo’n fijne vereniging.

Het woordje ‘Integraal’ in de naam ‘Vereniging Integrale Bio-Logische Architectuur’, gaat qua betekenis verder dan een integrale benadering van hoe wij ons vak benaderen en uitoefenen. Het gaat ook over de integraliteit van de vereniging zelf en hoe wij met elkaar, met al onze verschillende facetten, een kwalitatief hoogwaardig kleurrijk pallet vormen.

Als bestuur hebben we ons tot doel gesteld om de vereniging meer bekendheid te geven, en daarmee ook te laten groeien. Des te meer mensen lid zijn en worden van onze vereniging, des te meer facetten we toevoegen aan ons pallet, en des te groter wordt de diversiteit en daarmee ook de kwaliteit van de inhoud van de vereniging.

Belangrijk is hierbij wel dat we niet willen groeien vanwege de groei, maar omwille van het vergroten van ons netwerk, en daarmee van onze kennis… die we dan vervolgens weer met elkaar gaan delen.

En het gaat om het delen. Des te opener en transparanter we met elkaar communiceren, des te interessanter en leuker we het met elkaar hebben.

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten