Jubileum!

Namens het VIBA bestuur: Wilco, Frank, Thomas, Lieselot, Hans en mijzelf wil ik alle leden van de VIBA een heel goed en inspirerend 2016 wensen.

2016 wordt voor de VIBA een belangrijk jaar.
In december 2016 bestaat de VIBA 40 jaar: 40 jaar vernieuwend en gezond bouwen en wonen; 40 jaar noeste arbeid en resultaat waar we trots op mogen zijn. In november gaan we dat vieren. De voorbereidingen voor het jubileum zijn in volle gang. Het is een mooie gelegenheid om de VIBA bij een groter publiek onder de aandacht te brengen.

Behalve terugkijken op de prachtige historie van de afgelopen 40 jaar willen we ook vooruitkijken naar de toekomst. Met het beleidsplan dat we in 2015 hebben opgesteld, de nieuwsbrief en de vernieuwde website lijken we op de goede weg te zijn. Het blijft echter lastig om daarmee jonge nieuwe leden aan te trekken. Het bestuur heeft daarom een adviseur in de arm genomen die veel ervaring heeft op het gebied van strategie en marketing en die ons op weg wilt helpen. Deze maand zullen we met haar de eerste gesprekken aangaan, zodat we er snel mee aan de slag kunnen. Deze adviezen nemen we ook mee bij het organiseren van het jubileum.

Het wordt een spannend, druk en mooi jaar voor de VIBA. We gaan het graag samen met jullie beleven.

Joop Bensdorp

voorzitter bestuur

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten