Je oogst wat je zaait – oktober 2020

Daar waar de lente de energie heeft van initiatie, de zomer van koesteren en de winter van bezinning, heeft de herfst de energie van oogsten. De vruchten plukken van hetgeen je geoogst hebt. Deze herfst heeft echter ook de energie van verandering. We kijken anders naar de wereld om ons heen en we kijken anders naar hoe wij zelf met de wereld om ons heen omgaan. Mensen worden bewuster. Bewuster van zichzelf en bewuster van de ander en stellen hierdoor hun prioriteiten bij.

Dit zien we terug in de toenemende belangstelling om digitaal de VIBA Cafe’s bij te wonen en helaas ook door de annulering van de excursie naar de bouwbiologische aannemer Eberhard Dijkhuis.

Echter…. “Wat in het vat zit verzuurt niet”,  is zo’n bekende uitspraak en dat geldt zeker voor deze excursie. Ook het initiatief om te kijken hoe we elkaars organisatie kunnen versterken gaat momenteel digitaal, net als het overleg van de VIBA programmacommissie met als belangrijke thema het “VIBA 45 jaar event” dat volgend jaar zal plaats vinden.

We oogsten momenteel wat we in de lente gezaaid hebben en in de zomer gekoesterd hebben. Ik hoop dat iedereen liefde, geluk en vertrouwen heeft gezaaid en daardoor momenteel de waarde inziet van de mooie tijd waarin we leven.

 

Michel Post

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten