info-avond postgraduaat Bio-Ecologisch bouwen en wonen Gent

In september 2015 start een nieuwe editie postgraduaat Bio-Ecologisch bouwen en wonen, georganiseerd door de KU Leuven, i.s.m. de Belgische VIBE.
Tijdens een informatie-avond op 9 juni a.s. in de Technologiecampus in Gent (B) kom je alles te weten over wat dit Postgraduaat voor jou kan betekenen. De verschillende opleidingsonderdelen zullen voorgesteld worden en de avond wordt afgesloten met getuigenissen van alumni studenten.
Dit postgraduaat biedt architecten, ontwerpers, studiebureaus, aannemers, gebouwbeheerders, stedenbouwkundigen, onderzoekers,… de mogelijkheid om zich te specialiseren en te onderscheiden in duurzaam, volhoudbaar bouwen met natuurlijke bouwmaterialen. Studenten komen in contact met experts in dit vakgebied wat qua netwerking heel interessant is. Ook de kennisuitwisseling tussen de studenten is naast de inhoud van de opleiding een meerwaarde.De opleiding is ingericht door de KU Leuven, Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen, Technologiecampus Gent, samen met VIBE, beiden dé referentie wat betreft duurzaam bouwen. Meer informatie en inschrijven.

Nuttige links:

 

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten