Een nieuw begin, augustus 2022

Een nieuw begin

Een nieuw begin, begint bij afscheid nemen van het oude. Wat een geweldige tijd hebben we gehad bij het ANNE en wat is er veel gebeurt in zo’n korte tijd.

Het lijkt bijna als de dag van gisteren dat ik aanwezig was bij de eerste nieuwjaarsreceptie in het ANNE. Voor mij persoonlijk was dit een hernieuwde kennismaking met de VIBA, want vanaf dat moment ben ik opnieuw lid geworden van de VIBA en niet veel later zelfs bestuurslid geworden. Bekende gezichten in een nieuw jasje en met een hernieuwde energie. Het voelde vertrouwd, maar ik voelde ook een positieve energie die gericht was op de toekomst en minder vast zat in het verleden.

Daar waar het ANNE zorgde voor een nieuwe frisse wind, hopen we dit als bestuur door te zetten met onze verhuizing naar het Hof van Cartesius. Het Hof van Cartesius wordt in Utrecht gezien als een, dan wel het, centrum voor Circulair bouwen. Veel kleine jonge ondernemingen die bezig zijn met gezond, ecologisch en circulair bouwen, wonen en ondernemen, zijn hier gevestigd en we hopen dan ook op een mooie kruisbestuiving.

Niet alleen is de setting nieuw. Ook het bestuur van de VIBA is vernieuwd en verjongd. Tijdens de laatste ALV hebben we afscheid genomen van Joop en Wilco als actieve bestuursleden en hebben we Werner en Sandra verwelkomt, waarbij Reinoud als nieuwe secretaris, veel van de taken van Joop zal overnemen.

Ik ben erg benieuwd wat de kruisbestuiving tussen het Hof van Cartesius en de VIBA gaat brengen. September 2022 zie ik als en nieuw begin en ik hoop dat jullie, als leden van de VIBA, dit net zo positief zien als ik.

VIBA bestuursblog
Michel Post, augustus ’22

 

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten