Praktijkcafé dinsdag 17 september: over CPO projecten

Dit praktijk café over CPO projecten vindt plaats in het CPO project Boschveld (zie https://bwwb.nu), waar de deelnemers ook een rondleiding krijgen. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Renz Pijnenborgh, Chris Postma en Michel Post zullen iets vertellen over hun ervaringen over de bouw en de begeleiding met dit soort projecten. CPO projecten zijn steeds meer in opkomst en op dit moment erg actueel. Naar aanleiding van de presentaties van Renz, Chris en Michel diepen we het onderwerp CPO projecten verder uit. Het paktijkcafé is alleen toegankelijk voor leden van de VIBA Vereniging. Er kunnen maximaal 18 personen aan deelnemen.

Voor volgende bijeenkomsten worden de deelnemers gevraagd nieuwe onderwerpen aan te dragen en een presentatie daarover geven. Er is ruimte voor maximaal 3 presentaties per bijeenkomst.
De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Renz Pijnenborgh, Paardskerkhofweg 6A in ’s Hertogenbosch. Het begint om 16.00 uur en duurt uiterlijk tot 20.00 uur. Halverwege worden broodjes en soep geserveerd op kosten van de VIBA. Aanmelding is verplicht. Laat uiterlijk vóór 14 september weten of je komt!

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten