Informatiemarkt 20 jarig jubileum Eva-Lanxmeer

Informatiemarkt Wijk van de Toekomst

Op 10, 11 en 12 juni 2022 organiseert de Bewonersvereniging EVA-Lanxmeer (BEL) een jubileumfestival om te vieren dat in het jaar 2000 de eerste woning in deze ecologische wijk werd opgeleverd. We organiseren dit festival in samenwerking met In Our Nature, een organisator van duurzame festivals, en de inwoners en organisaties uit de wijk om te laten zien dat onze wijk nog steeds springlevend en functioneel is zoals indertijd beoogd.

Op zaterdag 11 juni organiseert de BEL samen met OSG Lek & Linge de informatiemarkt Wijk van de Toekomst.

We verwachten, naast geïnteresseerden uit de regio, ook beleidsmakers (medewerkers van woningcorporaties, project-ontwikkelaars en ambtenaren), ontwerpers (planologen, stedenbouwkundigen, architecten) én vertegenwoordigers van gemotiveerde bewonersgroepen uit het hele land, die van gedachten willen wisselen over duurzaamheid in ruimtelijke ordening en volkshuisvesting. Op de informatiemarkt stellen bedrijven en organisaties producten en diensten ten behoeve van duurzaam bouwen en wonen tentoon en geven er toelichting bij. Publiciteit zal gebeuren in regionale printmedia, met affiches in de openbare ruimte, en via digitale platforms.

Als standhouder kunt U aan deze doelgroep uw informatie en advies aanbieden over bestaande en toekomstige duurzame oplossingen – uw producten of diensten – voor wonen, natuurinclusief bouwen, ecologisch groen- en waterbeheer en sociale cohesie in ecologische wijken.

Het festival kent drie informatiemarkten (de andere twee zijn Voedsel van de Toekomst en Energie van de Toekomst) en wordt gedurende de dag feestelijk omlijst met muziek en kunstuitingen.

We nodigen U van harte uit om deel te nemen aan deze markt bij Lek & Linge (Multatulilaan te Culemborg). De markt wordt gehouden van 12 uur tot 17 uur. U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier WvdT.

U zult in het goede gezelschap zijn van o.a. Van Dillen Bouw (prefab houten woningen), Topgroen (groendaken), Strotec (gevelelementen van stro), Nice Developments (opslag van energie), NVWC (vogelwacht/biodiversiteit), NME (natuureducatie), Narrativa (Ecologische architectuur met een verhaal) en Heijmans (bouw/projectontwikkeling). Deelname staat nog steeds open, we verwelkomen u graag. In eigen stands vertellen Bewonersvereniging EVA Lanxmeer (BEL) en Gemeente Culemborg hun verhaal over de internationaal vermaarde Culemborgse ecowijk. Daarnaast presenteren leerlingen van de VMBO-school hun praktische visie op ecologie, met duurzame technische projecten.

De BEL en In Our Nature zien met spanning uit naar Uw reactie.

Met vriendelijke groeten
Martin Heerschop                                                                                 Telefoon            0345 520380
secretaris Bewonersvereniging EVA-Lanxmeer                            Mobiel                06 25041261
www.eva-lanxmeer.nl                                                                           Mail                     [email protected]

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten