De Harmonicale Ellips: Het secretaris-stokje is overgenomen!

Introductie van de nieuwe Secretaris van de Harmonicale Ellips: Lonnie Koken 

 

Beste leden van Werkgroep Harmonicale Ellips,

Het heeft even geduurd, maar na wat leuke, positieve en inspirerende gesprekken heb ik besloten het ’secretaris-stokje’ over te nemen van Douwe Knol. Dat wil zeggen dat alle correspondentie rondom activiteiten, bijeenkomsten en/of excursies via mij (dit e-mailadres) gaat lopen.

Mochten er vragen zijn of mooie ideeën en/of initiatieven ontstaan waarvan jullie denken dat dit van waarde kan zijn binnen onze werkgroep, dan mogen jullie altijd contact met mij opnemen. Ik bekijk dan samen met voorzitter Hans Coppen hoe we e.e.a. zouden kunnen inpassen in het jaarprogramma.

De Harmonicale Ellips gaat niet specifiek over ‘bouwen’ en/of ‘architectuur’. Om een voorbeeld te noemen kunnen thema’s als de Gulden snede, geometrische vormen en verhoudingen, biomimicry, natuurlijke vormen en verhoudingen, oude wijsheden, energetisch waarnemen, energiecentra en energielijnen (leylijnen) en nog zoveel meer onderwerp zijn van gesprek. Het bezoeken van projecten waarin een of meerdere van deze thema’s zijn verweven is uiteraard ook een van onze doelstellingen.

In principe is het de bedoeling dat de Harmonicale Ellips 4x per jaar een fysieke bijeenkomst organiseert. Persoonlijk lijkt het mij een mooi streven om elk van deze bijeenkomsten af te stemmen op het op dat moment actuele ‘seizoen’. Misschien is dat streven een uitdaging, misschien ook helemaal niet! Mij lijkt het mooi wanneer we tijdens onze bijeenkomsten mogen meebewegen op het ritme van onze natuur.

Tot zover deze kennisgeving van mijn kant. Uiteraard ontmoet ik jullie graag tijdens een van de volgende activiteiten!

Hartelijke groet,
Lonnie

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten