VIBA-Café december 2009: De biologische effecten van elektromagnetische straling in ons dagelijks leven

Zal ik mij zorgen maken over de straling van o.a. zendmasten, hoogspanningskabels, computers, draadloze DECT telefoons, mobieltjes, wekkerradio’s en waterbedden?

door Raymond Lescrauwaet

Ook uitgenodigd is prof. Robert Mayr uit Duitsland. Hij zal spreken vanuit zijn ervaringen in Duitsland met het meten en saneren van elektromagnetische straling. Het is evenwel nog niet zeker of hij aanwezig kan zijn.

Een praktische lezing over de biologische effecten door elektromagnetische velden/golven van elektrische installaties en apparaten om ons heen. Tevens demonstraties van binnenmilieu metingen in o.a. woningen, kantoren, bedrijven, scholen, hotels en zorgcentra. En lichaamsspanning metingen die de elektrische

velden van apparatuur tastbaar maken. Ook ervaringen van mensen die aantoonbaar gezondheidsklachten hebben door elektromagnetische straling.

Raymond Lescrauwaet, 46 jaar, verbonden als binnenmilieu en welzijnsadviseur aan Group4Wellness en als meettechnicus aan De Woonbioloog/DeWerkbioloog, zal ervaringen delen vanuit metingen, probleemstellingen en oplossingen in de dagelijkse praktijk.

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten