ALV + VIBA Café 7 september 2023, Reinoud Keesmaat

ALV:               Algemene Ledenvergadering (alleen voor leden)
VIBA Café:   Reinoud de Groene Architect (voor iedereen toegankelijk)
Onderwerp: Het belang van groen bij bouwen
Datum:          Donderdag 7 september 2023, start ALV 20:00 (inloop 17:30, start maaltijd 18:00)
Locatie:         Het Groene Dak, Simon Bolivarstraat 51 te Utrecht.
Aanmelden voor dit VIBA Café kan via een email naar [email protected]). Deelname is gratis voor VIBA-leden. Aan deelnemers die geen lid zijn vragen wij een bijdrage van € 10,-.

 

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering VIBA 7 september 2023

Beste VIBA lid,

Hierbij nodigen we je uit voor de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Integrale Bio-Logische Architectuur.

We willen zoals gebruikelijk voorafgaand aan de ALV gezamenlijk eten. Inloop vanaf 17.30 uur, rond 18.00 uur starten we de maaltijd. Om 20.00 uur starten we de ALV en die duurt tot ca. 22.00 uur. Mensen kunnen online via Zoom aansluiten vanaf 19.50 uur.

Op deze ALV nemen we afscheid van Michel Post als voorzitter. Het bestuur draagt Reinoud Keesmaat voor als voorzitter. Eventuele kandidaten kunnen zich melden bij het bestuur.

Graag zien we jouw aanmelding voor 31 augustus tegemoet via een e-mail naar [email protected] en vragen we je het volgende door te geven:
– Neem je fysiek of online deel aan de vergadering?
– Wil je gebruikmaken van de maaltijd als je fysiek deelneemt?
De vergaderstukken liggen voor de leden ter inzage en worden op verzoek van een lid toegezonden of op een andere wijze aan de leden ter beschikking gesteld. De digitale deelnemers ontvangen tijdig een Zoom-link.

Bestuur VIBA

Routebeschrijving Het Groene Dak – Route – Groene Dak

 

VIBA Café:   Reinoud de Groene Architect

Hoe bouw je ruimte waar je blij van wordt? Het belang van groen bij het bouwen.

Reinoud Keesmaat gaat in op zijn loopbaan en drijfveren van zijn ontwerpen. Zijn slogan is “Ruimte waar je Blij van wordt“, maar hoe doe je dat?

Na jaren in de stedenbouw actief te zijn geweest begint Reinoud in 2018 opnieuw. Daarbij kijkt hij terug op wat hij ontworpen heeft. Al vanaf zijn opleiding architectuur aan de TU Delft blijkt dat groen en humaan bouwen zijn drijfveren zijn. Bij de start van RDGA, Reinoud De Groene Architect, zet hij dat in als speerpunt van zijn ontwerpen. Met als doel om ruimte te maken waar je blij van wordt. Denkend buiten de gebaande paden en analytisch de ontwerpvragen ontledend, komt hij tot creatieve ontwerpen.

Hoewel stedenbouw nog een belangrijk onderdeel is van zijn dagelijkse praktijk richt hij zich ook op ecologische en circulaire architectuur. De leefomgeving is meer dan beton en stenen. Daarom ontwerpt Reinoud De Groene Architect op een bio-eco-logische manier met aandacht voor licht, lucht, water en groen. Zo ontstaat een betere harmonie met de natuur in uw omgeving. Schoonheid die vele vormen heeft en kan krijgen. Met een hoge ruimtelijke kwaliteit van de omgeving en goed voor een aangenaam woonklimaat, ontspanning en plezier. Ruimte waar je echt blij van wordt.

Na de ALV van de VIBA zal hij zijn drijfveren nader toelichten en ingaan op verschillende projecten.

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten