VIBA-Prijs 2015 voor Sietz Leeflang

Op donderdag 5 februari zal de VIBA-Prijs 2015 worden uitgereikt aan Sietz Leeflang, oprichter en voorzitter van Centrum voor Ecologische Technieken De Twaalf Ambachten.

sietz leeflang

Het VIBA-bestuur heeft gekozen voor Leeflang vanwege zijn belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de bio-logische architectuur.

De prijsuitreiking zal samenvallen met de presentatie van het boek Stralingsverwarming, Comfortabeler en gezonder verwarmen met minder energie’, dat De Twaalf Ambachten eind januari in samenwerking met de wetenschappelijke uitgeverij Eburon en wetenschapsjournalist Kris De Decker (Lowtech Magazine) zal uitbrengen.

Deze compleet vernieuwde heruitgave van de “Stralingswarmtegids’ uit 1980 geeft een praktische en wetenschappelijke uiteenzetting van de moderne toepassing van een gezonde en zuinige verwarmingstechniek (zie bijlage; een artikel uit de laatste Nieuwsbrief van De Twaalf Ambachten).

Na de prijsuitreiking zal Kris De Decker een toelichting geven bij dit boek en tevens een lezing verzorgen over zijn internationaal bekende website Lowtechmagazine.be.

Na afloop nodigen wij u uit voor een gezellig napraten met een drankje en een hapje.

Meer informatie over De Twaalf Ambachten.

Datum: donderdag 5 februari
Aanvang prijsuitreiking: 19.30 uur.
Aanvang lezing Kris De Decker, Lowtech Magazine: 20.00.
Plaats: VIBA-Expo, De Gruyterfabriek, Veemarktkade 8, Ingang F, 5222 AE Den Bosch.

 

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten