100e bijeenkomst Harmonicale Ellips op 4 september 2021

De 100ste (genummerde) bijeenkomst van de Harmonicale Ellips is een feit. Tijd om Harmonicaal bouwen in de praktijk te ervaren en kennis te delen. Graag nodigen we jullie uit om op 4 september op excursie te gaan naar Almere Oosterwold waar een aantal woningen gebouwd zijn met behulp van de principes van de heilige geometrie. Architect Michel post (Orio Architecten) ontwierp deze huizen voor individuele bewoners op basis van het geometrische patroon van de flower of life. De excursie is een zeldzame kans om deze gebouwen te ervaren en met architect en bewoners van gedachten te wisselen over de impact van deze harmonicale manier van Bouwen.

Secretaris Douwe Knol heeft lang geleden aangegeven zijn taak als drijvende kracht achter de Harmonicale ellips bij de 100ste bijeenkomst neer te willen leggen. Ook hier willen we graag bij stilstaan met een korte lezing van zijn hand.

We worden ter plaatse ontvangen  in de ruimte van de stichting Live to Be, een woon-, leer- en leefgemeenschap in Almere Oosterwold voor jonge mensen tussen de 17 en 30 jaar. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd, waar mogelijk gebruik makend van de biologische groentetuin van de stichting.

Ondersteund door de Viba en conform onze filosofie,  is ook deze bijeenkomst een kennisuitwisseling, open voor alle geïnteresseerden en zonder kosten.

Het programma ziet er als volgt uit:

Inloop ergens tussen 12.30 en 13.00 uur

Een presentatie door Douwe en Michel van 13.00 tot 14.00 uur

Een bezoek aan de verschillende huizen (wellicht in verschillende groepjes) tussen 14.00 en 16.00 uur

Daarna een Reflectie cq discussie tussen 16.00 en 17.00 uur

Aansluitend een hapje en drankje.

De Harmonicale Ellips is een groep mensen die geïnteresseerd zijn in de invloed van vormen, maten, verhoudingen en orientatie op beleving en spiritualiteit.

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten